Konzultáció és kezelési terv

Megbeszéléseinket minden esetben egy 3D CT felvétel készítésével kezdjük, majd ennek kiértékelése és a betegvizsgálat során tapasztaltakkal történő kiegészítése következik. Nagy figyelmet fordítunk a paciens igényeihez, lehetőségeihez és egyéni adottságaihoz igazodó, közösen kialakított kezelési terv kidolgozására, melynek alaposságát jelzi, hogy egy átlagos konzultáció 30-60 percet is igénybe vehet.

A konzultáció kiindulási pontja a korrekt helyzetértékelés, amely során feltárjuk és érthetővé tesszük a probléma jellegét, illetve a rövid- és hosszútávú kilátásait. Nem csak megemlítjük a számba vehető terápiás lehetőségeket, hanem információt nyújtunk azok előnyeiről és hátrányairól is.

 A megbeszélésen elhangzó információk feldolgozását igyekszünk minél több írásos dokumentációval segíteni. Az átadott kezelési terv  az árajánlatot, a kezelés és a fizetés ütemezését, a pontos garanciális vállalásokat és ezek feltételeit is rögzíti.

 Bizonyos esetekben lehetőség van arra, hogy több választható megoldást is kínáljunk akár az implantátumok típusa, akár száma, akár a kiegészítő sebészeti lehetőségek tekintetében. A végleges fogpótlás rögzítésére, anyagára vonatkozóan is ajánlhatunk alternatívákat.

Természetesen ha a kezelés kivitelezése során bármilyen kérdés felmerül, személyzetünk további felvilágosítással áll rendelkezésükre.