GINOP Plusz-1.2.3-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban
A Dream Dental Kft. új telephelyének kialakítása
2022. | 04. | 01.

A Dream Dental Kft. új telephely kialakításával technológiai megújulást elősegítő projektet kíván megvalósítani. A fejlesztés célja a vállalat fogorvosi járóbeteg-ellátás főtevékenységéhez kapcsolódó a megnövekedett igényeket kiszolgáló, korszerű eszközök, berendezések beszerzése, valamint további rendelő kapacitás, kiszolgáló- és irodaterületre kialakítása. Képzési szolgáltatás igénybevételével a munkavállalók meglévő szakmai ismereteit fejleszti; valamint tanácsadási szolgáltatás keretében a szervezeti tevékenységeket és folyamatokat optimalizálja. A projekt 125,22 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósult meg a Széchenyi Terv Plusz program keretében.

A 125,22 millió forint európai uniós támogatás segítségével a vállalkozás saját tulajdonú ingatlanán új rendelőt alakít ki, továbbá fogászati kezelőegységek beszerzését, képzési- és tanácsadási szolgáltatás igénybevételét valósítja meg, hogy a vezetőség által kitűzött célok eléréséhez hozzájáruljanak.

A fejlesztés eredményeként a fogorvosi ellátáshoz kapcsolódó munkafolyamatok gyorsabbak és hatékonyabbak lesznek, a betegellátás gördülékenyebbé válik. Az új eszközök beszerzésével lehetőség nyílik a legmodernebb, legmagasabb minőségű ellátás biztosítására a páciensek számára, továbbá javul a technológiai felkészültség, és az erőforrás-hatékonyság.

A pályázat keretében olyan fejlesztés valósul meg a vállalat életében, amely hosszútávon fenntartható, javítja üzleti környezetét, versenyképességét. Jelen korszerű, a mai kornak megfelelő fejlesztés lehetővé teszi a gyors, hatékony, minőségi szolgáltatás nyújtást. A beruházás megvalósulásával várhatóan 3-5 fő alkalmazott felvételére lesz lehetőség, ezáltal új munkahelyeket teremtve.

A projekt azonosítószáma GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01231 – A Dream Dental Kft. új telephelyének kialakítása. A projektről bővebb információt a https://dreamdental.hu/ oldalon olvashatnak.

A 178,88 millió forint összköltségű projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A fejlesztés az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További információ kérhető:
dr. Asztalos Tamás
drasztalostamas@gmail.com