A Dream Dental Fogászati Centrum

Klinikánk

több mint 20 éves múlttal rendelkezik. 1998-ban egy fogorvosi széken 2 főnyi személyzettel indult el a rendelés. Ma 6 fogorvosi szék, 5 rendelő és egy műtő üzemel 300 m2-nyi területen, napi közel 12 órás rendelési időben. Kilenc, szakvizsgával rendelkező fogorvos kollégánk közt egy implantológus és egy szájsebész is praktizál, három orvosunk pedig szakképzésben vesz részt. Tizenkét asszisztensnő segíti a munkánkat, 3 fős személyzettel üzemel a recepció, hárman adminisztrációs munkakörben dolgoznak. Csapatunk folyamatosan bővül, kiszolgálva az egyre növekvő betegforgalmat.

2005

óta végzünk fogászati implantológiai kezeléseket, és mára ez a beavatkozás vált a fő profilunkká. Az évek során nagy tapasztalatot szereztünk az implantátum beültetését kiegészítő csont- és lágyrésztpótló beavatkozásokban. Specialitásaink közé tartozik az azonnali (fogeltávolítással egy lépésben történő) implantáció, az esztétikai zónát érintő foghiányok és deformációk, illetve a jelentős mértékű, vagy teljes fogatlanság komplex rehabilitációja.

Rendszerünket

működtető legfontosabb alapelv a csapatmunka. Évek alatt sikerült egy olyan szakmai teamet magunk köré gyűjteni, ahol – bár mindenki jártas az általános fogászati kezelések terén – a csapat tagjai specializálódtak a szakma különböző részterületein. Az olyan esetekben, ahol a probléma speciálisabb szakértelmet igényel, lehetőségünk van a rendelőn belül megoldást találni a legcélravezetőbb terápiára és terápiás szakemberre. Kérdéses esetben akár egy adott kezelés közben is tartunk konzultációt a beavatkozás sikere érdekében.

A jól hangolt

csapatmunka nagyban segíti a rendelőnket az akut, nem várt események rugalmas , gyors megoldásában, és azokban az esetekben, ahol nagyon rövid idő alatt kell a beavatkozás okozta esztétikai hiányosságot megszüntetnünk.
Például egy nagyobb implantációs beavatkozás előtt az előkészítést (régi fogpótlás eltávolítása, lenyomatvétel) egy délelőttös orvosunk, majd a szükséges bonyolultabb húzásokat és a műtétet már az implantológus, vagy a szájsebész végzi el. Azért, hogy az ideiglenes pótlás a lehető leghamarabb elkészülhessen , a délután dolgozó kollégánk folytatja ill. fejezi be a munkát.

A végleges

fogpótlások kivitelezését viszont – a protetikai csapat szakmai vezetőjének kontrollja mellett – egy protetikus szakorvos viszi végig fogtechnikusaink aktív közreműködése mellett. A nagy rehabilitációkkal és különlegesebb eseteinkkel kapcsolatos feladatainkat heti orvosi megbeszéléseinken egyeztetjük. A felmerülő kérdéses esetekben azonnal, még a páciens jelenlétében konzultáció történik orvosaink közt.

A fogászat

minden területére jellemző dinamikus fejlődést igyekszünk mind szakmai tudásban, mind pedig az eszközháttérben követni. Ez orvosaink számára is kellő magabiztosságot nyújt, joggal érezhetik, hogy a kor szívonalán követtek el mindent a kezelés sikeréért.

Ennek szellemében köteleződtünk el a digitális implantológia és fogtechnika iránt is, amely mára domináns tényezővé fejlődött a mindennapi gyakorlatunkban. Ebben kiváló partner a mellettünk levő épületben szorosan velünk dolgozó fogtechnika, a Digital Dental Studio csapata, és a DentUpGrade informatikus szakemberei.

Pacientúránk

szinte teljes egészében magyar betegekből áll. A célzottan rendelőnket kereső pácienseken kívül a környékbeli fogorvos kollégáink betegeit is ellátjuk, egy olyan együttműködés keretein belül, ahol az implantológiai ellátást a Dream Dental csapata végzi, míg a fogpótlás elkészítését a páciens megszokott fogorvosa.
Munkatársaink angol, orosz, ukrán és román nyelven szívesen állnak magyarul nem beszélő ügyfeleink rendelkezésére.