DentUpGrade

A feladat:

Mindannyian érzékeljük, hogy a fogászati szakma egésze egy digitális forradalom küszöbén áll. Számtalan technológiai újdonsággal találkozhatunk nap mint nap, amelyeknek csupán a rendelői integrációja is komoly kihívást jelent.

Cégünk,

a DentUpGrade azzal a céllal jött létre, hogy a digitális fogászat különböző innovatív megoldásainak értékesítése mellett olyan teljes körű szolgáltatást, tájèkoztatást, segítséget nyújtson, amellyel azok rendelői, fogtechnikai integrációját is megvalósíthatja.
Ennek a személyi hátterét az erre a területre specializálódott informatikai szakemberekből, fogorvosokból és fogtechnikusokból álló szakmai teamünk biztosítja.

Tervezés:

A rendelő aktuális paramétereit, működését, igényeit, céljait felmérve, személyre szabottan kínáljuk azt az optimális megoldást, amely a praxis rövid- és hosszabb távú terveinek egyaránt megfelel.

Képzés:

A felhasználó csapat alapszintű felkészítése után, a megfelelő tapasztalat, gyakorlat birtokában helyszíni,  vagy online képzésekkel több lépcsőben fejleszthetjük tovább tudásunkat.

Szupport:

Helyszíni karbantartások és távfelügyelet segítségével biztosítjuk a folyamatos és biztonságos működést, az azonnali hibaelhárítást, tanácsadást, a szoftveres megoldások naprakész állapotát és az esetleges licencek érvényességét.