Támogatás

A projekt megvalósításának kezdete: 2018.10.01.
A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2020.09.30.
A támogatási intenzitás 100%, vissza nem térítendő támogatás

A Dream Dental Kft. eddigi működése során sok tízezer páciens kezelését láttuk el. Kiváló felkészültségű orvosaink, a magasan kvalifikált asszisztenciánk, a páciensekre folyamatosan figyelő recepciós kollégák és a precíz, gyors fogtechnikai háttér lehetőséget biztosít számunkra, hogy pácienseink kéréseit első osztályúan, a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsük. A megelégedett páciensek visszajelzéseikkel megerősítenek abban, hogy munkánkat magas színvonalon végezzük. Az elismerő vélemények, a visszatérő páciensek tovább inspirálják munkánkat, fejlődési, önfejlesztési igényünket.

Praxisunk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Eszközparkunk és ezzel párhuzamosan szolgáltatásaink folyamatos fejlődése korunk dinamikáját tükrözik. Mind humán, mind felszereltség oldalon a kezdetektől az innovációra, magas színvonalra törekszünk.

A mostani fejlesztés is ennek jegyében történik, amelyben 14 fő fog részt venni. A képzéseken résztvevők mind tanúsítványt kapnak.

Célunk, hogy a képzéseken részt vevő munkavállalóink a leghatékonyabb kommunikációs, együttműködési, konfliktuskezelési szemlélet, módszerek elsajátításával az eddigieknél is még minőségibb módon végezzék munkájukat. Kollégáink maximálisan átlátva praxisunk működési folyamatait, pácienseink igényeit szem előtt tartva ezen szemlélettel előremutatóan tekintsenek a működésre.

  • Kommunikációs és konfliktuskezelési kultúra fejlesztése szakmai környezetben
  • Együttműködési készségek fejlesztése szakmai környezetben, DISC alapokon
  • Élmény alapú együttműködés fejlesztés kommunikációs fókusszal szakmai környezetben
  • Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés

Ezek a képzések alapul szolgálnak ahhoz, hogy az eddig is innovatív szemléletű, gondolkodású stabil munkaerőgárda tovább erősödjön személyes és általános kompetenciáiban. Tudjuk, hogy az egyre erősödő elvárásoknak a minőségi, szakmailag és pácienskommunikációban profi fogászati járóbeteg ellátási szolgáltatás iránt úgy tudunk továbbra is magas színvonalon megfelelni, ha folyamatosan képezzük kollégáinkat.

A magas szintű kompetenciák fenntartása, folyamatos fejlesztése állandó odafigyelést, szakértelmet és időt igényel. A támogatott képzések során elsajátított új szakértelmek, kompetenciák mind cégünk, mind dolgozóink piaci versenyképességét javítják. Praxisunk alapvetően személyközi kompetenciák, IT és általános képességek javítását célzó képzésekbe fektet.