Dr. Márkus-Pásztor Adrienn

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2010-től 2013-ig a Jósa András Oktatókórház Szájsebészeti Osztályán szakorvosjelöltként dolgoztam, illetve a Debreceni Egyetem Szájsebészeti Osztályán töltöttem fél éves gyakorlatomat. 2013-ban dentoalveolaris sebészet szakvizsgát tettem.

2012-ben a Dream Dentalban találtam meg azt a helyet, ahol egy nagyszerű csapat büszke tagja lehetek, folyamatos lehetőségem van a szakmai fejlődésre, a legmodernebb technológiák használatára, mindezt gyönyörű rendelői környezetben.

A páciensek nagy része az első találkozásnál tele van félelemmel, ami a korábbi kellemetlen tapasztalataik miatt alakult ki. A legnagyobb elismerés a sikeres kezelések mellett az, amikor a betegekben bizalmat tudok kialakítani, és megszüntetni a fogorvosi beavatkozásokkal kapcsolatos szorongást.

Legfőbb érdeklődési területem az általános szájsebészeti beavatkozások mellett az implantológia és a digitális fogászat. Ennek keretein belül saját pácienseink és külsős rendelők orvosai, betegei számára navigált implantológiai műtéteket készítünk elő.