Dr. Losonczi Vivien

Diplomámat 2019-ben szereztem a Debreceni Egyetemen. A végzést követően a leveleki körzeti ellátásban kezdtem el dolgozni, illetve még ebben az évben csatlakoztam a Fresh Dental nyíregyházi rendelőjéhez. Jelenleg mint fogpótlástan szakorvosjelölt kerültem a Dream Dental csapatához.

Specializációs területem rágófelszíni indirekt es direkt restaurációk létrehozása, teljes okkluzió rendezése. Igyekszem tudásomat naprakészen tartani, így protetikai rehabilitációval és a rágóízülettel kapcsolatos szakmai továbbképzéseken részt venni.

Mindennapjaim során rengeteg beteggel találkozom, akik nincsenek megelégedve mosolyuk esztétikájával. Ebben szeretnék segítséget nyújtani a pácienseknek, ezért célom magas esztétikai restaurációk megvalósítása mind fogpótlástani mind fogmegtartó kezelésekkel.

Törekszem arra, hogy a kezelések kimenetelét illetően a lehető legpontosabb tájékoztatást nyújtsam. Fogorvosként az a hitvallásom, hogy olyan kezelést biztosítsak a pácienseimnek, amelyet magam is elvárnék, ha én ülnék a fogorvosi székben.