Dr. Asztalos Tamás

1997-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán.

Munkahelyeim:

1997-2017 Nyíribrony, körzeti fogorvosi rendelő, 2008-ig aktívan, utána csak tulajdonosként
1997-1998 Balkány, körzeti fogorvosi rendelő
1998-2000 Nyíregyházi Dohánygyár üzemi fogászati rendelő
1999- Fogorvosi magánpraxis Nyíregyháza (a későbbi Dream Dental Fogászati Centrum)
2016- Fresh 24 Dental Fogászat (Miskolc, Buda, Pest, Hajdúszoboszló)
2017- Harmony Dental, Záhony

Szakvizsgáim:
1999. Fog- és szájbetegségek szakorvosa
2007. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
2011. Master of Oral Medicine in Implantology
2013. Master of Science in Implantology and Dental Surgery

Pályám kezdetén a fogászaton belül a különböző szakterületek határai sokkal kevésbé voltak egyértelműek, mint napjainkban, így alapvetően csak az elhivatottságon és az elengedhetetlen szakmai alázaton múlt, hogy egy fogorvos a szakmai repertoárját meddig terjeszti ki. Élve ezzel a lehetőséggel, pár éves gyakorlattal nagyon stabil pacientúránk alakult ki. A folyamatos fejlődés iránti igény és annak felismerése, hogy az ember korlátai végesek, idővel egyértelműsítették, hogy célkitűzéseinket csak egy specializálódott szakemberek alkotta orvosi team létrehozásával érhetjük el.
Ennek alappilléreként hoztuk létre 2008-ban feleségemmel egykori magánrendelőmből a Dream Dental Fogászati Centrumot.
Jelenleg fogorvosi tevékenységemet kizárólag az implantológiai beavatkozások konzultációja, tervezése és műtéti kivitelezése, majd utógondozása teszi ki, cégünk szakmai vezetése mellett.

Implantológusként szakmai vezérlőelvem, hogy betegeink igényeik és lehetőségeik alapján a lehető legjobb, személyre szabott megoldást kapják. Fontosnak tartom beavatkozásainkat megelőzően az apró részletekre is kiterjedő tájékoztatást, az orvos-beteg partneri viszonyt és a stresszmentes, megnyugtató légkört.

Szakmai vezetőként a minél magasabb fokú szervezettség, a gyógyító csapat folyamatos szakmai fejlődése, és a kimagasló technikai feltételek megteremtése élveznek prioritást.

Tulajdonosként az üzleti korrektséget elengedhetetlennek tartom, egy jól működő csapatot pedig igazi kincsnek. Fő igyekezetem az, hogy betegeink megelőlegezett, elnyert bizalmára méltón rászolgáljunk.