COVID információk

A járványügyi helyzet mindannyiunk részéről türelmet és odafigyelést igényel, rendelőnkben nap mint nap azon dolgozunk, hogy pácienseink és munkatársaink a lehető legnagyobb biztonságban legyenek!

Részünkről változatlan szigorúsággal tarjuk a májusban bevezetett higiénés előírásokat, így biztosítva a biztonságos betegellátást:

– A páciensek előszűrése és a betegkoordináció a földszinten felállított új recepciónkon történik. Hogy elkerüljük a váró zsúfoltságát, március 13-a óta két lépésben tudnak kedves pácienseink klinikánkra bejelentkezni. A földszinti első recepciós pultnál történik a kockázatfelmérő kérdőív kitöltése, illetve recepciósunk innen irányítja betegeinket három váróhelyiség között, hogy az előírásoknál jóval magasabb szinten tudjuk megvalósítani az Önök biztonságos várakozását.
– Természetesen páciensenként váltott védőruházatban dolgozunk
– Magasabb szintre emeltük a fertőtlenítési protokollokat a rendelő egész területén
– Nagy teljesítményű extra elszívókkal szereltük fel rendelőinket
– Minimalizáljuk az aeroszolképződéssel járó beavatkozásokat
– Napi rendszerességgel minden helyiségben száraz hidrogén-peroxid köd technológián alapuló levegő- és felületfertőtlenítő  gépeket használunk. Ez a professzionális technológia fertőtlenítő képességét minden levegővel érintkező felületen kifejti, emellett behatol a legnehezebben elérhető területekre is, és magas szintű csíraszám csökkenést biztosít. A levegőben a hatásfoka ennél is kiemelkedőbb, teljes baktérium- és vírusmentességet eredményez egy perc alatt.

Kérjük Önöket:

– kizárólag előzetes telefonos időpontegyeztetés alapján jelentkezzenek a beavatkozásokra
– a megbeszélt időpontokra pontosan, lehetőség szerint kísérő nélkül és maszkban érkezzenek
– a váróba belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket
– a telefonos bejelentkezéskor szóban, a rendelésen megjelenéskor írásban nyilatkozzanak a kockázatfelmérő kérdések tekintetében

Kéréseikkel, kérdéseikkel forduljanak bizalommal telefonos munkatársainkhoz!